Egevej 18, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Herligt fritidshus i dejlige Kollerup!

Drømmer I om det perfekte fritidshus, hvor hele familien kan tilbringe de næste mange somre i vidunderlige omgivelser? Så kig med her! I Fjerritslev mellem Thorup Strand og Slettestranden har vi et skønt fritidshus til salg, der giver jer den helt rigtige sommerhusstemning. Her er I omringet af fuglesang, græs mellem tæerne og masser af albuerum - det er blot at sætte kurs mod Fjerritslevs idylliske omgivelser.

Vi befinder os I et roligt sommerhuskvarter, hvor ro og harmoni hersker i nærområdet. Kun få minutter fra hoveddøren venter den forhenværende stationsby Fjerritslev, der både har butikker, lokalt museum og biograf. Huset er ikke langt fra Jammerbugten, hvor brede strande og autentisk fiskerkultur pryder kystbilledet - og når den danske sommer titter frem, er det den perfekte destination til at nyde sommersolens lunende stråler.

Huset ligger på Egevej 18 og byder på 66 utroligt veludnyttede kvm. Boligen oser af charme fra top til tå - og giver jer den helt rigtige sommerhusstemning. Bl.a. er der charmerende trægulve og -vægge samt skrå lofter og loft til kip. Til ejendommen hører desuden en stor have med træterrasse mod syd, hvor I kan nyde morgenkaffen eller aftensmåltidet under åben himmel; et sandt refugium fra den travle hverdag.

Fritidshusets stue prydes af en lunende brændeovn - og I kan allerede høre det knitrende brænde på en kølig efterårsaften. Den lune fornemmelse fortsætter gennem alle husets værelser samt i køkkenet, hvor I kan tilberede en lækker frokost, der utvivlsomt skal nydes i en lænestol på terrassen. Afslutningsvis får I et fint badeværelse af fornuftig størrelse, hvor sandet kan skylles af i bruseren efter en nedkølende tur på stranden.

Her hersker ingen tvivl om, at dette fritidshus er ganske perfekt - og særligt til børnefamilien eller seniorerne, der leder efter et fritidshus til helårsbrug. Hvis I ikke allerede er solgt af billederne, så bør I tage et kig på dette unikke hus med egne øjne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.