Troldbjergvej 1E, Søhøjlandet, 8883 Gjern

Eksklusiv feriebolig ved Landal Søhøjlandet med god placering nær centeret!

Ferieboligen er beliggende ved Gjern Bakker nord for Silkeborg, som er et af de smukkeste og mest markante landskaber langs Gudenåen. Ferieboligerne er beliggende ved Golfcentret tæt ved Feriecentret Landal Søhøjlandet, med masser af spændende indendørs -og udendørs aktiviteter, hvor natur, skov og vand indbyder til fart, spænding og afslapning. Her er bl.a. vandland, gode legepladser, junglesti og en 18-huls international golfbane.

Deluxe 8 boligen er opført i 2 plan og er i stueplan indrettet med entre, badeværelse, soveværelse med dobbeltseng, opholdrum med åbent køkken, spiseplads, udgang til terrasse, hyggelig sofagruppe og trappe til 1. sal, hvor man finder badeværelse med spa og brus, samt adgang til sauna, samt 3 øvrige soveværelse med dobbeltsenge. God beliggende med plads til aktiviteter foran den overdækket terrasse. Der er anvendt model fotos indvendigt.

To nye altaner, da de tidligere har vist sig ikke at være konstrueret korrekt.

Udlejningen til Landal kan opsiges, dog er der pligt til at betale til Grundejerforeningen hos Landal.

Lejeindtægt til ejer i 2019 på ca. 115.000 kr.

Gode VIP privilegier: Fri adgang til sportshal m. badmintonbaner, squashbane, boldbane og klatrevæg (hvor det er til rådighed). Fri adgang til udendørs tennisbaner. Fri adgangs til badeland. 25% rabat på ophold på alle Landal Resorts udenfor højsæsonen. Bowling alle dage for 99 kr. pr. bane. Diverse tilbud i restaurant, pizzeria og butik.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.