Kragholmvej 18, 9690 Fjerritslev

Totalrenoveret etplansvilla midt i landlig idyl!

Huset har ingen bopælspligt, ideelt til sommerhus nær Vesterhavet og Fjerritslev.

I 2010 blev den landlige villa på Kragholmvej 18 totalrenoveret helt ind til benet, så den i dag står som en snorlige etplansvilla i flotte omgivelser. Her får I den naturrigdom, I altid har ønsket, og det endda uden at gå helt på kompromis med bynærheden, for der er gåafstand til busstoppesteder og 4 km til Fjerritslev.

Villaen i sin helhed egner sig især til førstegangskøberen eller det modne publikum, der sætter pris på kvalitetsbevidst hverdagsluksus i idylliske rammer. Indvendigt indeholder den 85 veldisponerede m2, der fordeler sig over et sammenhængende stuemiljø med alrum og køkken samt bryggers, badeværelse og soveværelse, og der er gulvvarme de fleste steder. Sammenhængen mellem stue og alrum skaber et dynamisk miljø, der både giver plads til hygge og afslapning, særligt når der er tændt op i den flotte brændeovn eller når fløjdørene mod haven er åbnet. Køkkenet falder i hak med husets sjæl med sit romantiske bondeudtryk, der dog ikke går på kompromis med at skabe de bedste rammer for hverdagen.

Den røde tråd fortsættes ud på bryggerset og videre ind på badeværelset, der er så rummeligt, at man sagtens vil kunne svinge håret i den store bruseniche eller danse en dans med tandbørsten foran spejlet. Sidst men ikke mindst er der et rummeligt soveværelse med højskab, der imødekommer behov for både at kunne sove godt og have plads til den store garderobe. Selvom villaen er en ældre dame fra 1955, fremstår hun smuk. Det skyldes bl.a. totalrenoveringen i 2010, der også bød på nye vinduer, døre og tag, men også udsigten over åbne marker bringer skønhed med sig. Der er en ekstra grund til anneks eller lignende, mens ejendommen også byder på en dejlig have, solbeskinnet terrasse med flot udsigt over de åbne marker og mulighed for parkering på den grusbelagte indkørsel.

Kragholmvej 18 ligger uforstyrret hen i det nordjyske 4 km fra Fjerritslev, og i kortere afstand, mere præcist 1,5 km, ligger nærmeste skole.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.