Holevej 14, Hvalpsund, 9640 Farsø

Indflytningsklar villa med central placering i Hvalpsund!

Holevej 14 byder ikke alene på en naturskøn beliggenhed, som betyder rolige og familievenlige omgivelser, men også på en villa med et fantastisk udemiljø samt en suveræn planløsning, der egner sig perfekt til børnefamilien. Helt klart et besøg værd!

Der er tale om en velholdt villa fra 1980. Huset er i sandhed fantastisk placeret på grunden, hvor der udfolder sig et skønt udemiljø, der helt sikkert evner at samle familien om de fælles sommerglæder. Huset omkranses af en stor terrasse, hvor I kan læne jer tilbage og nyde solens stråler. Ungerne er sikret masser af plads til leg i den store, grønne have.Udendørs er endvidere en stor garage.

Huset præsenterer sig med en rummelig entré, der giver familien godt med opbevaringsplads. Villaens samlingspunkt finder I i det store køkken, som ligger i åben forbindelse til en lysfyldt spisestue. I køkkenet er der mere end rigeligt med plads til at være fælles om de gastronomiske udfoldelser, og her er I sikret alle hårde hvidevarer. Gør hjerterummet endnu større, når I forbinder husets inde- og udeliv og inviterer selskabet med ud på terrassen. Om vinteren kan I hjælpe hyggen på vej ved at tænde op i brændeovnen.

De resterende kvadratmeter udfolder sig i et stort stuemiljø, hvorfra I ligeledes har udgang til jeres omkringliggende, solrige terrasse. Hertil er et stort bryggers, tre gode værelser samt to rummelige badeværelser.

Alt i alt en virkelig fin villa, der kun bliver mere attraktiv, når man også inddrager beliggenheden midt i naturskønne, rolige omgivelser. Fra adressen har I 900 meter til stranden, hvor I kan nyde en forfriskende dukkert i bølgen blå. Gode gåture kan opleves i maritime omgivelser i Hvalpsund Havn. I er hertil nær en god Dagli’Brugsen. Fra adressen kan I køre til hyggelige Farsø på et lille kvarter, hvor der venter jer skole, institutioner, fritidsaktiviter, spisesteder og butikker.Ydermere er det også muligt at vælge skole i Ullist og Gedsted, som begge ligger indenfor kort afstand til Hvalpsund.
Prisen er reduceret fra kr 995.000 til 850.000 til udskiftning af udvendige tagrender, punkterede ruder og maling af eksisternede vinduer.Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.