Bredgade 31, 9670 Løgstør

Centralt beliggende - uden bopælspligt!

Blot få hundrede meter fra indkøbsmuligheder, centrum og skøn natur med hyggeligt havnemiljø, finder du denne bolig med mange muligheder.

Her er masser af plads og virkelig fine muligheder for at skabe et spændende og personligt hjem. Udgangspunktet er godt og med en opdatering kan boligen nemt indrettes moderne og bekvemt.

Boligen er i tre plan. I stueplan finder du entre, wc, flot køkken, spise- og opholdsstue. Med indbygget pejs, godt lysindfald, fritlæggende bjælker og udgang til terrasse kan her nemt skabes et rigtig hyggeligt leverum.

1. salen rummer badeværelse, 2 værelser, repos og skunk. I kælderen finder du vaskerum, wc og gode disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Du har ligeledes direkte udgang til terrasse og have.

Udvendigt er der tilhørende garage og udhus. Grunden er overskuelig og med gode hyggekroge samt terrasser og altaner har du altid mulighed for at finde sol og læ.

Handelsbyen Løgstør rummer mange muligheder hvad enten du bor her hele året rundt eller om du benytter boligen til feriebolig. Her er gode indkøbsmuligheder, kort cykelafstand til skole og fritidsaktiviteter samt busstoppested næsten udenfor døren. Det maritime havnemiljø tilbyder mange gode oplevelser, hyggelige restauranter mv.

Kom og oplev mulighederne på Bredgade 31!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.