Troldbjergvej 15A, Søhøjlandet, 8883 Gjern

Feriebolig med flot udsigt og god beliggenhed ved legeplads og uden trafik!

Ferieboligen er beliggende ved Gjern Bakker nord for Silkeborg, som er et af de smukkeste og mest markante landskaber langs Gudenåen. Ferieboligerne er beliggende ved Golfcentret tæt ved Feriecentret Landal Søhøjlandet, med masser af spændende indendørs -og udendørs aktiviteter, hvor natur, skov og vand indbyder til fart, spænding og afslapning. Her er bl.a. vandland, gode legepladser, junglesti og en 18-huls international golfbane.

Deluxe 8 boligen er opført i 2 plan og er i stueplan indrettet med entre, badeværelse, soveværelse med dobbeltseng, opholdrum med åbent køkken, spiseplads, udgang til terrasse, hyggelig sofagruppe og trappe til 1. sal, hvor man finder badeværelse med spa og brus, samt adgang til sauna, samt 3 øvrige soveværelse med dobbeltsenge. Hele boligen er indrettet med nye møbler.

Huset er nymalet og der er lavet større og afskærmet terrasse i 2019. Der er anlagt ny terrasse/indgangsparti.

Huset er ikke brugt til udlejning de seneste fem år!

Gode VIP privilegier: Fri adgang til sportshal m. badmintonbaner, squashbane, boldbane og klatrevæg (hvor det er til rådighed). Fri adgang til udendørs tennisbaner. Fri adgangs til badeland. 25% rabat på ophold på alle Landal Resorts udenfor højsæsonen. Bowling alle dage for 99 kr. pr. bane. Diverse tilbud i restaurant, pizzeria og butik.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.