Poppelvej 1, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Hyggeligt fritidshus med naturskøn placering!

På Poppelvej 1 ligger et lyst fritidshus i fredelige og naturskønne omgivelser. Her kan I nyde masser af aktive timer i Kollerup plantage med vandre- og MTBruter. I har en kort cykeltur til Vesterhavet og handelsbyen Fjerritslev ligger også indenfor kort afstand.

Der er tale om et gedigent og indflytningsklart hus, som er opført i 2007. Huset omkranses af en stor terrasse, som giver jer mulighed for at indrette jer med flere forskellige terrasseområder, der kan garantere jer sol, skygge og læ hele dagen. Perlen er placeret ugeneret med smuk, grøn natur omkring sig, hvor ungerne kan lege i timevis. Udendørs er der tilhørende skur, depotrum og carport.

Indendørs venter jer 84 lyse og veludnyttede m2. Husets hjerte- og samlingsrum forener køkken, alrum og stue i ét. I rummet prydes opholdet af lyse trævægge, loft-til-kip og store vinduespartier, der sørger for et godt lysindfald. Herfra kan I gøre rummet større ved at åbne ud til det overdækkede terrassemiljø.

Køkkenet er opført i et tidløst design, og her er I sikret alle hårde hvidevarer.
Over køkkenet er en hems, som tilbyder ekstra sovepladser til overnattende gæster.

De resterende m2 forefindes på tre gode værelser, der alle nyder godt af et naturligt lysindfald. Hertil er et viktualierum og et stort badeværelse med et luksuriøst badekar og adgang til sauna.

Dette sommerhus er for naturelskerne og den aktive outdoor familie, som ønsker masser af plads og grøn natur omkring sig. Her venter gode gå-, cykel- og løbeture i Kollerup Klitplantage, som er placeret 100 m. fra adressen. Omkring jer er grønne skovområder, og er I til golf, kan I cykle til Jammerbugt Golfklub på bare ti min. Fra fritidshuset kan I cykle til Kollerup Strand på et kvarter, hvor I kan nyde en afslappende feriedag. I kan hertil køre til hyggelige Fjerritslev på bare fem min., hvor der venter jer alskens indkøbsmuligheder og caféer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.