Skovbakken 3, 9631 Gedsted

Spændende arkitektvilla med flot fjordudsigt!

Spændende arkitektvilla med flot fjordudsigt!

Højt beliggende på skråningen får du her en betagende udsigt udover landskabet og fjorden hvad enten du sidder i stuen, står i haven eller er på tur i området.

Allerede ved første øjekast står det klart, at vi har at gøre med en unik bolig. Den er da også arkitekttegnet på det helt rigtige tidspunkt, nemlig i 1958, så alle de eftertragtede arkitektoniske er til at spore.

Indvendigt træder du ind i husets rummelige entre. Den gode plads fortsætter i stuemiljøet der hurtigt bliver jeres foretrukne hjerterum med brændeovn, store vinduespartier og ikke mindst en unik udsigt! Spisekøkkenets klassiske moduler danner grundlag for lækre måltider. Overetagen byder desuden på to reelle værelser samt et badeværelse - og dertil kommer underetagen, der er godkendt til beboelse. Her finder du hele tre værelser, vaskerum, badeværelse, viktualierum samt en større stue. Her er masser af muligheder, det er kun fantasien der sætter grænser.

Udvendigt finder I den fantastiske have, der med sit kuperet terræn er en sand oase fuld af solbeskinnede terrasseområder, flot beplantning og gårdhavemiljø med flot udsigt udover fjorden igennem stuens store vinduespartier. Der er tilhørende stor carport og værksted.

Villaen fremstår yderst velholdt både ude og inde med respekt for de arkitektoniske detaljer. Om det er livsnyderen eller børnefamilien der er på udkig efter ny bolig vil denne være oplagt - her er et væld af muligheder.

I Gedsted bliver du en del af et rigtig godt lokalmiljø med kort afstand til indkøb, idræt, skole og børnepasning. Samtidig har du blot 2 km til Limfjorden, skøn natur og god placering med lige langt til Løgstør, Viborg, Skive og Hobro.

Velkommen til Skovbakken 3!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.