Ullerupvej 90, Aggersund, 9670 Løgstør

Rummelig landvilla med fjordudsigt!

Rummelig landvilla med fjordudsigt!

Drømmer du om at bo på landet men alligevel nær byen? Må det gerne være et sted med god plads i både bolig og udhuse? Må der også godt være mulighed for at føre egne projekter ud i livet uden at skulle starte helt fra bunden? Så kig med her!

På Ullerupvej 90 beliggende lige uden for Aggersund med blot 10 minutters kørsel til henholdsvis Løgstør og Fjerritslev, får du masser af lys og luft og ikke mindst en skøn udsigt til Limfjorden.

Ejendommen der er i to plan er løbende renoveret. I stueplan finder du et dejligt køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er adgang til et værelse. Her er ligeledes et praktisk bryggers, soveværelse og et dejligt badeværelse.
Fra stueplan har du direkte adgang til fyrrum og udhus. Har du behov for plads til værksted, opbevaring eller til en hobby har du muligheden her.
Første salen rummer et værelse samt et stort og anvendeligt repos. Det resterende loftsrum er uudnyttet. Her er rig mulighed for at fortsætte istandsættelsen og etablere flere værelser.

Udvendigt ligger ejendommen placeret på en ca. 2.952 m2 stor grund. Her er masser af plads til plæne, beplantning, køkken-have - det er kun fantasien der sætter grænser. Det resterende areal ligger placeret ved fjorden og heraf det meste i vandet, hvorfor det ikke er brugbart.

På Ullerupvej 90 får du en rigtig naturskøn placering, der fortsat er nær byen. Du får en indflytningsklar ejendom med mulighed for at skabe sine helt egne rammer!

Her er INGEN bopælspligt og ejendommen kan derved også benyttes som fritidsbolig!

Ring allerede nu og bestil en fremvisning på tlf. 9867 8132!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.