Månedalsvej 9, Tversted, 9881 Bindslev

Lækkert fritidshus nær Tannis Bugt!

Vi har fået fornøjelsen af at byde velkommen til Månedalsvej 9, der er oplagt for børnefamilien der søger rolige og idylliske omgivelser at tilbringe sine ferier.

Huset er beliggende på en 1575 m2 stor grund og præsenterer sig indbydende med sine sorte facader og hvide dør- og vinduespartier. Den store have inviterer til vandkamp og boldspil på den grønne plæne, og I selv kan tage en kold drink på én af de to terrasser, hvor især den lækre overdækkede terrasse skal fremhæves med sin ideelle placering mod syd. Tilværelsen kan nydes helt ugeneret takket været de høje træer og de tætte buske, der på smukkeste vis omkranser haven. Yderligere får I et praktisk skur til haveredskaber og et værksted, der kan benyttes som hobbyrum eller cykelskur.

Indendørs fordeler de 77 m2 sig på en entré, tre værelser, et badeværelse og et køkken i åben forbindelse med stuen. Endvidere kan I glæde jer over lyse, gennemgående gulve og lofter og masser af lys i alle rum gennem de store vinduespartier.

De tre indretningsvenlige værelser har alle indbyggede skabe og får et godt lysindfald fra henholdsvis nord og syd. Hjerterummet er uden tøven den rummelige stue, der ubesværet er indrettet med sofahjørne og spiseafdeling - her kan aftenerne tilbringes med hele familien foran pejsen eller med brætspil i sofaen. Yderligere er der en skøn udsigt til haven, så her får naturen rigtig lov til at komme helt ind på livet. I det velholdte køkken er der rigelig skabsplads i overskabene, og desuden er det holdt i rene linjer med hvide elementer og en mørkere bordplade.

Tversted er et aktivt sommerhusområde, og med kun otte minutter på cykel kan I tage en dukkert ved Tversted Strand eller blot spadserer i vandkanten. Bøffer til grillen kan hurtigt anskaffes i den lokale SPAR, og hvis ferien skal krydres med lidt ekstra, kan I på kun 30 min. tage turen til Skagen og opleve de mange udsøgte restauranter og caféer.

Velkommen til Månedalsvej 9!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.