Perikumvej 12, Lendrup, 9670 Løgstør

På stor ugeneret grund med udsigt til fjorden!

Dette moderne og lækre sommerhus fra 2000 ligger godt tilbagetrukket, for enden af blind vej, på en stor, solrig grund i Lendrup Strand. Rundt om huset er der hævede træterrasser, og haven er både stor og ugeneret – perfekt til sjove familieaktiviteter .Der er kort afstand til fin badestrand.

Huset på 79 veludnyttede kvadratmeter fremtræder både moderne og rustikt. Her er loft til kip, ekstra store vinduespartier, nydelige trægulve og brændeovn – præcis som der bør være i et ”rigtigt” sommerhus.

Boligen rummer en stor kombineret spise- og opholdstue, hvorfra der er udgang til terrassen. Det lækre køkken med opvaskemaskine ligger i åben forbindelse med stuen, og den indretning skaber masser af luft. Herudover er der tre rummelige værelser, som alle har indbyggede skabe. Der er også et dejligt badeværelse med spa, opmuret bruseniche og vaskemaskine. Fra badeværelset er der indgang til en sauna, og boligen fulendes af en stor entré.

Solen kan nydes hele dagen på den enorme terrasse. Der er flere hyggekroge i haven og foran ejendommen er der en stor indkørsel, som fører ned til en 46 kvadratmeter stor carport med tilhørende redskabsskur.

Kort sagt et moderne sommerhus med masser af plads til hele familien. Hertil kommer stor, ugeneret have og en dejlig beliggenhed tæt på stranden i Lendrup.

Nabogrunden på Perikumvej 5 kan tilkøbes for 325.000 kr.

Ring allerede nu og bestilt en uforpligtende fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.