Borgergade 13, 9640 Farsø

BORGERGADE 13, 9640 FARSØ

Pæn og velholdt villa på Borgergade, en skøn adresse i Fandrup, som ligger lige udenfor Farsø.

Beliggenheden er fredelig og ugeneret med omkransende marker og åbne vidder, der sætter den helt rigtige stemning i nabolaget. Her ånder alt fred og idyl, og alligevel er I mindre end 10 minutters cykeltur fra Farsøs hyggelige gadebillede, hvor I finder flere dagligvarebutikker og specialbutikker, spisesteder og et stort byggemarked. Børnefamilien kan tilmed glæde sig over, at her både er skole, daginstitutioner og idrætshal. Her kan I således nyde en rolig og tryg tilværelse uden at gå på kompromis med byens faciliteter og hverdagens fornødenheder.

Villaen præsenterer sig med sin hvidpudsede facade og en tilhørende garage på 40m2 med god loftshøjde og troldtekte lofter, som også giver plads til hobbylivet. I udhusdelen er der naturgasfyr, her er forberedt til toilet samt et par gode disponible rum, der kan tjene til et utal af formål.

Boligen fordeler sig over 2 etager men en planløsning, der er skræddersyet til den lille familie eller parret. Der er to gode værelser på førstesalen, der egner sig som forældre- og børneværelse, hjemmekontor eller noget helt fjerde, der passer perfekt til jer. I stueplan venter der et chamerende køkken med god spiseplads.
Endvidere et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Afslutningsvis breder en dejlig, stor stue sig mod syd og skaber et skønt samlingspunkt i hjemmet.

Udenfor venter et dejligt udeliv i den store have med fliseterrasse og grønne arealer, der ikke kræver meget vedligeholdelse.

Her nydes livet.

Velkommen på Borgergade 13.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.