Kjeldhøj 34, Ertebølle, 9640 Farsø

Charmerende og renoveret fritidshus med ugeneret beliggenhed!

Dette charmerende fritidshus er indrettet med nyt køkken med åbning ind til husets leverum, hvor hyggen og freden kan sænke sig. I de kolde vintermåneder kan varmen fra brændeovnen nydes. I finder desuden tre gode værelser, samt et badeværelse med renoveret brusenische og god entré.

Udenfor finder du en stor træterrasse, hvor de gode dagtimer og aftentimer kan nydes. Henunder aften kan I fortsætte ind under den overdækket terrasse med terrassevarmer. I haven er der lavet en hyggelig terrasse med vildmarksbad og udendørsbruser, som er lavet i sommeren 2020. Desuden er det en stor grund med plads til aktiviteter, bålplads og skur.

Fritidshuset er nymalet både inde og ude, nye vinduer og døre, nyt tag og helt ny stor træterrasse fra 2019.

Fra fritidshuset er der få meter over til et stort grønt område med boldbaner, petanque bane m.m. Beliggenheden er perfekt for et fritidshus som dette. Vi befinder os I Ertebølle, en hyggelig lille by, hvor alt ånder fred og ro. Her får I naturskønne omgivelser, hvor skovbeklædte arealer og vandet bare er en smuttur på cykel eller til fods fra adressen. Samtidig tager det mindre end 15 minutter at køre til Farsø, hvor I kan klare de daglige indkøb.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.