Borgm. Grønnings Vej 7, 9670 Løgstør

Velholdt Villa centralt i Løgstør

Med sin centrale placering i Løgstør er i tæt på alt hvad man har behov for i hverdagen, Kort afstand til skole, børnehave, vuggestue, indkøb m.m. Den perfekte beliggenhed for børnefamilien hvor der vil være masser af legekammerater i nabolaget.
Velkommen til Borgm. Grønnings Vej 7 her møder i en velholdt rødstensvilla der løbende er vedligeholdt både indenfor og udenfor. Taget og de flotte træ/alu vinduer er fra 2008, badeværelset er renoveret i 2015.
Villaen er på hele 170 kvadratmeter og den ene er perfekt til børne/unge afdeling med 2 rummelige værelser med stort multirum hvor der er god plads til at have kammerater og veninder på besøg uden at man forstyrrer resten af huset.

Midt i huset er husets rummelige køkken alrum med et køkken i lyse materialer og et godt ovenlysvindue, fra køkkenet er der adgang til stor stue hvor du helt selv kan bestemme indretningen, for her er masser af plads til både det store spisebord samt sofaarrangement, den
hyggelige og dekorative brændeovn søger for den rette stemning. Resten af huset har du 2 gode værelser, stort lyst badeværelse med vaskesøjle samt baggang.
Haven er let og overskuelig med græs og enkle bede. Derudover har du en god carport på 14 m2. til det tilhørende redskabsrum.
Alt i alt en skøn villa..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.