Møgelhøjvej 30, Oudrup, 9670 Løgstør

Landejendom med 9 HA og stuehus fra 2005!

Beliggende i fantastisk og ugeneret natur, finder du denne flotte ejendom med et væld af muligheder! Med ca. 7,5 ha jord beliggende ved ejendommen er der rig mulighed for mindre dyrehold. De resterende 1,5 ha er beliggende i heden.

Det rummelige stuehus fra 2005 er med sine 164 boligkvadratmeter ideelt til børnefamilien. Fra en stor og praktisk baggang træder I ind i et dejligt køkkenalrum med god spiseplads. Herfra er der adgang til en dejlig og stor stue, der fuldendes med en rund karnap, der sikrer et dejligt lysindfald og ikke mindst et skønt kig ud imod have og marker. Der er samtidig udgang til terrassen.

Herudover rummer stuehuset 3 gode værelse, entre og 2 rummelige badeværelser. Husets overetage kan med fordel tages i brug og her vil være rig mulighed for at indrette flere gode værelse, stue eller andet på de ialt 102 m2.

Udvendigt findes der ældre udhuse. Så hvad enten du er på udkig efter en ejendom med stald eller værksted, har du her muligheden.

Fra ejendommen er der blot 4 km. til Vindblæs, hvor I finder skole og børnehave. Nærmeste indkøbsmulighed og busforbindelse er i landsbyen Salling, kun 5 min. kørsel herfra. Ydermere er der blot 12 km. til Løgstør, hvor I finder diverse dagligvarebutikker, detailbutikker og hyggeligt havnemiljø.

Kort sagt en rigtig fin ejendom med nyere stuehus, brugbare udhuse og et rigtig godt jordstykke. Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning på tlf. 9867 81321

Velkommen til Møgelhøjvej 30!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.