Vestergade 23C 4., 9681 Ranum

Velindrettet andelsbolig i centrum af Ranum!

Privatliggende og trukket væk fra trafikken i Vestergade, ligger andelsboligen Vestergade 23c nr. 4.

Andelsboligen der er opført i flot og solidt i rødsten og med sorte cementtagsten er en del af en andelsboligforeningen bestående af i alt 9 andelsboliger.

Andelsboligen er indrettet med indgang til kombineret entre og bryggers der er belagt med klinkegulv. I bryggerset er der vask og god plads til vaskesøjle. I entréen er der også adgang til et loftrum der kan bruges til hobbyrum.

Fra entre er der indgang til badeværelse, soveværelse og stue. Badeværelset er indrettet med toilet, brus, flisevægge og bademiljø er belagt med klinker.
Soveværelset er af god stor størrelse og har indbygget skabsvæg. Gulvet er af træ og det samme er loftet i værelset. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor der er er spiseplads og god plads til opholdsstue. Stue er rummelig, så har man behov for et ekstra værelse, er der også mulighed for dette. Der er gulvvarme i hele boligen.

Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse med god beplantning. Herfra kan solen nydes størstedelen af dagen. Der er tilhørende skur på 4 m2.

Andelsboligen ligger centralt placeret i kort gåafstand til indkøb og gode busforbindelser. Indenfor kort køreafstand findes skøn natur ved både fjord, skov og sø.

Velkommen til Vestergade 23C,4.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.