Sønderport 30, 9670 Løgstør

Charmerende og centralt byhus!

Uanset om du er på udkig efter en helårsbolig eller en hyggelig fritidsbolig, som du kan benytte som udgangspunkt for ferier og friweekender ved Limfjorden, må du ikke snyde dig selv for et besøg indenfor på Sønderport 30. Her bliver du nemlig mødt af et charmerende ældre byhus med egen have, hvor alt er i fin stand, og hvor du derfor kan rykke direkte ind. Ejendommen har ikke bopælspligt, og udgifterne er også ganske lave. Så hvorfor leje, når du kan eje?

Boligen er indrettet med to stuer en suite i stueplan - én der vender mod gaden, og én med udsyn til haven. I forbindelse med entréen er der et gæstetoilet, og fra mellemgangen ved køkkenet er der udgang til haven samt adgang til baghuset, som er indrettet med vaskefaciliteter.

Første sal er disponeret med to soveværelser og et badeværelse med kar og fine, gamle klinker, som føjer godt med sjæl og personlighed til rummet. Charme og personlighed er i det hele taget ganske kendetegnende for hele boligen med andre fine detaljer som trægulve og støbejernsradiatorer.

Udvendigt finder du en helt aflukket og privat baghave. Her får du blandt andet et gammelt udhus, som kan benyttes til såvel opbevaring som til eksempelvis et kreativt værksted eller atelier.

Boligen ligger yderst centralt placeret både i forhold til by og natur. Christiansminde Skoven ligger mere eller mindre i baghaven og herfra kan du fortsætte til kanalen og det hyggelige havnemiljø. Blot en kort gåtur ned ad bakken finder du byens centrum med detailbutikker og herfra kan du fortsætte videre til busforbindelse og indkøbsmulighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.