Øster Ørbækvej 7, Øster Ørbæk, 9670 Løgstør

Meget velholdt ejendom på landet og nær ved byen!

Beliggende lige udenfor handelsbyen Løgstør finder du denne flotte og regulære ejendom. Her er god plads til hele familien eller parret der ønsker god plads omkring sig. Med en dejlig og overskuelig grund på 2.035 m2 har du mulighed for egen køkkenhave eller god plads til leg og aktivitet.

Ejendommen er indrettet med en dejlig stor og praktisk baggang med vaskefaciliteter samt god plads til overtøj og sko. Herfra kommer du videre til et værelse med god skabsplads, oplagt til forældrene da badeværelset ligger placeret på modsatte side af gangen. Her er bruseniche, bademiljø og mulighed for at indsætte spa- eller karbad, hvis man ønsker dette. Husets leverum består af et godt køkken i åben forbindelse til spiseplads og opholdsstue. Yderligere finder du to gode værelser samt en entre.

Fra baggangen får du direkte adgang til en stor og meget anvendelig garage med værksted. Et godt og regulært rum med mange muligheder. Der er samtidig lavet loft med god plads til opbevaring.

Udvendigt finder du en dejlig have med flot beplantning og gode løsninger, der gør grunden overskuelig at vedligeholde. Fra køkkenet har du direkte adgang til en dejlig terrasse, hvorfra du ganske ugeneret kan nyde solens stråler.

Her får du mulighed for at bo på landet og samtidig ved byen. Ejendommen ligger placeret lige i udkanten af Løgstør. Samtidig med at du er omringet af smuk natur, har du kort til byens mange muligheder. Nærmere bestemt er der kun 2 kilometer ind til byens midte, hvor flere butikker, indkøbsmuligheder og forskellige fritidsmuligheder byder sig.

Velkommen til Øster Ørbækvej 7!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.