Søndergade 22A, 3., 9600 Aars

Attraktiv ejerlejlighed med yderst central beliggenhed!

Beliggende på Søndergade 22A, 3 i Aars finder du denne flotte og sjælden udbudte ejerlejlighed med elevator udenfor døren. Du kan ikke bo mere centralt i handelsbyen Aars, hvor du har indkøbsmuligheder, detailbutikker, bibliotek, grønt område m.m. i kort gåafstand. Lejligheden er velholdt og indrettet særdeles godt!

Næsten lige meget hvor du befinder dig i lejligheden, kan du ikke undgå at blive betaget af den flotte udsigt udover byen. Du får samtidig et skønt lysindfald.

Ejerlejligheden er indrettet med en entre i god sammenhæng med en praktisk baggang. Her er god opbevaringsplads og indbygget skabsfryser. Du træder videre ind i "karnappen", hvor du mødes af netop den flotte udsigt udover byen. Herfra fortsætter du igennem en mindre fordelingsgang til stort soveværelse med særdeles god skabsplads samt et rummeligt badeværelse med plads til både brus, badekar og vaskesøjle.
Udover et kontor rummer de resterende boligkvadratmeter et dejligt køkken med forbindelse til en hyggelig spisestue og videre til opholdsstuen. Drømmer du om et åbent rum mellem spise- og opholdsstue er dette også en mulighed. Sidst men ikke mindst har du også mulighed for at træde ud på den enestående og overdækkede altan med kig udover byen.

Ejerlejligheden er placeret ganske centralt og ugeneret i en god og solid bygning. Med flotte og vedligeholdte udeområder samt en god ejerforening får du her et rigtig godt fundament. Der er mulighed for at leje garage ved ejendommen.

Handelsbyen Aars tilbyder et væld af muligheder når det kommer til indkøb og detailhandel. Herudover har du kulturlivet og det grønne anlæg indenfor ganske kort afstand.

Velkommen til Søndergade 22A, 3!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.