Overgaden 18, Hvalpsund, 9640 Farsø

Fin villa tæt ved stranden med mange muligheder!

INGEN BOPÆLSPLIGT!

Hyggelig ejendom indrettet med køkken med spisebordsplads, herfra er der direkte adgang til huset værelse i stueplan. Du finder desuden en stor stue med plads til hele familien, hvor du har mulighed for kik til fjorden. I stueplan finder du desuden et dejligt stort badeværelse og en baggang med direkte udgang til huset overdækket terrasse. På 1. sal finder du en repos samt to værelser.

Udenfor finder du en stor have med plads til aktiviteter og en stor overdækket terrasse. En garage med plads til opbevaring og evt. et væksted. En carport med plads til bil.

Alt i alt en virkelig fin villa, der kun bliver mere attraktiv, når man også inddrager beliggenheden midt i naturskønne, rolige omgivelser. Fra adressen har I få hundrede meter til stranden, hvor I kan nyde en forfriskende dukkert i bølgen blå. Gode gåture kan opleves i maritime omgivelser i Hvalpsund Havn. I er hertil nær en god Dagli Brugsen. Fra adressen kan I køre til hyggelige Farsø på et lille kvarter, hvor der venter jer skole, institutioner, fritidsaktiviter, spisesteder og butikker.Ydermere er det også muligt at vælge skole i Ullist og Gedsted, som begge ligger indenfor kort afstand til Hvalpsund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.