Charlottesvej 18, Trend, 9670 Løgstør

Rummeligt fritidshus på stor og afskærmet grund!

Fritidshuset her på Charlottesvej 18 i Trend ligger trygt placeret for enden af en stille, blind vej. Via en sti og en smart tunnel under vejen, er der kort afstand og børnesikker vej til stranden, der blot ligger ca. 200 meter fra huset.

Den 1.655 m2 store grund er omkranset af velopvokset randbeplantning, således at man her befinder sig i rolige, uforstyrrede og private rammer. Grunden er i øvrigt holdt helt enkelt, og lige ved indkørslen er der etableret en praktisk carport.

Huset er opført i 1957 og er på samme måde som grunden af den gavmilde slags, idet du får et boligareal på hele 95 m2. Det helt naturlige omdrejningspunkt er opholdsafsnittet, hvor køkken-alrum og stue går ud i et. Der er udgang til terrassen, som ligger i husets sydvestvendte vinkel, og i stuen er der desuden brændeovn. En mellemgang skaber forbindelse til brusebadeværelset, og endelig er her tre værelser, hvoraf det største har egen udgang til den overdækkede del af terrassen.

Ikke kun Limfjorden er tæt på adressen - indkøbsmulighederne er også tæt på, og I når Løgstørs hyggelige by- og havneliv på kun et kvarter. Trend er desuden kendetegnet ved sine unikke naturoplevelser, der kan opleves på en af de mange skønne naturstier. Bliver det gråvejr, er der også kort til Rønbjerg, hvor I finder et herligt badeland og legeland mv., der kan underholde børnene i timevis.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.