Stationsvej 7, Vindblæs, 9670 Løgstør

Velindrettet villa i hyggelig landsby!

På Stationsvej 7 i Vindblæs finder du denne hyggelige ejendom. Huset er bygget i 1920 og byder på 132 m2 bolig i halvandet plan. Dertil kommer yderligere plads i udhus og garage på sammenlagt 45 m2. Endelig er grunden af en ganske overskuelig størrelse med sine 571 m2.

Husets planløsning er i stueplan i høj grad helliget de fælles rammer, idet du her får en vinkelstue og et ganske rummeligt køkken-alrum samt badeværelse. Via en mellemgang i baghuset er der adgang til et hobbyrum med plads til vaske- og værkstedsfaciliteter.

På første sal er der endnu et badeværelse, og i dette plan får du endvidere tre værelser samt en møblérbar repos.

På ret så klassisk vis er huset placeret forrest på grunden, hvilket giver dig ganske god og velafskærmet plads i baghaven, som er indrettet med flere terrasser og hyggelige kroge samt højbede.

Byens multicenter ligger få minutters gang fra adressen, og det samme gælder for den lokale skole, børnehave og SFO via Toppedalskolens landsbyordning. Du har kort køreafstand til handelsbyen Løgstør, hvor du også finder det hyggelige havnemiljø. Tager du cyklen kommer du hurtigt ud til heden med mange gode vandreruter.

Ejendommen fremstår indflytningsklar og ønsker du med tiden at sætte dit eget præg på indretningen, er der rig mulighed for dette.

Velkommen til Stationsvej 7!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.