Haugårdsvej 104, Næsborg, 9670 Løgstør

Charmerende og billigt hus på landet!

Beliggende i landsbyen Næsborg, blot 5 km fra Løgstør, finder du dette velindrettet og hyggelige hus, som både kan benyttes hele året men også som fritidsbolig.

Boligen fremtræder velholdt og original med charmerende stemning. Du kan flytte direkte ind men der er også mulighed for at sætte sig eget præg på indretningen.

I stueplan er der indrettet med entre, køkken i åben forbindelse med spiseplads og hyggelig vinkelstue med brændeovn. Der er ligeledes et dejlig stort badeværelse med god plads til vaskefaciliteter.

1. salen indeholder to gode værelser.

Der er tilhørende mindre og frostfri kælder med plads til opbevaring af fx. frugt og grøntsager fra køkkenhaven. Fra stuen har du direkte udgang til en dejlig og ugeneret terrasse og ikke mindst den fantastiske have med masser af god beplantning. Fra den let kuperede grund har du udsigt udover det åbne landskab.

Der er tilhørende redskabsrum og carport.

Drømmer du om at bo naturskønt i et aktivt lokalsamfund men samtidig nær ved byen, har du her en oplagt mulighed. Samtidig har du blot ca. 45 minutters kørsel til Aalborg og 25 minutter til Aars.

Velkommen til Haugårdsvej 104!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.