Minnasvej 36, Trend, 9670 Løgstør

Charmerende og velholdt sommerhus med god placering!

AFSLAG VED HURTIG HANDEL!

Rummelig 2 etagers a-hus med god loftshøjde, beliggende 1.200 meter fra den børnevenlige strand i Trend og blot 5 km. til de historiske seværdigheder Vitskøl Kloster og Ertebølle. Blot 1 km. fra sommerhuset finder du kongehusets Jagthytte i Trend.

Sommerhuset fremstår meget lyst og venligt. En god indretning og rumfordeling sikrer en god loftshøjde med fritliggende bjælker og dejligt lysindfald. Der er gode velux-vinduer med tilhørende gardiner. Der er indlagt fibernet. Huset er godt bygget og har været anvendt som helårsbolig de sidste 9 år. Nemt at vedligeholde.

Sommerhuset er indrettet med en entre der fordeler til et værelse og huset hjerterum, en dejlig kombineret spise- og opholdsstue. Herfra er der adgang til husets badeværelse, endnu et værelse samt køkkenet. Tager du trappen til 1. sal finder du to gode og rummelige værelser.

Udvendigt får du en 1.090 m2 stor grund med minimal vedligeholdelse. Grunden er godt afskærmet og med en terrasse mod nord og syd. Den store plæne giver anledning til masser af leg og aktivitet. Der er tilhørende redskabsskur

Trend er et attraktivt sommerhusområde ud til Bjørnsholm Bugt med dejlig sandstrand og gode forhold for wind-surfere. Områdets skønne natur indbyder til gode vandre- og cykelture. Indkøbsmulighederne er indenfor kort køreafstand og Muslingebyen Løgstør ligger blot et kvarters kørsel herfra. Der er ligeledes flere gode golfbaner i området.

Velkommen til Minnasvej 36!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.