Aggersundvej 90, 9600 Aars

Idyllisk og naturskøn ejendom nær Aars!

Med en sjælden udbudt beliggenhed på Aggersundvej 90, blot få minutters kørsel fra Aars centrum, finder du denne ganske charmerende ejendom. Her er rig mulighed for at sætte sit eget præg på indretningen og skabe netop den ejendom du drømmer op. Med ca. 1 ha jord omkring ejendommen, hele 308 boligm2 og 612 m2 udbygninger får du rigtig god plads såvel inde som ude.

Boligen rummer mange fine detaljer og mulighederne er mange! Her er indrettet med en stor og rummelig entre, der fordeler til husets to fløje. Du får i alt 5 gode værelser, wc og to rummelige badeværelser, hvoraf det ene har sauna. Herudover kan du ikke undgå at blive betaget af den store vinkelstue med fritliggende bjælker, lysindfald fra udestuen og udsigt til naturen. Der findes samtidig en hyggelig pejsestue og køkken i åben forbindelse med en spisestue. Der er endvidere praktisk bryggers samt fyrrum med oliefyr.

Udvendigt finder du to gode udhuse, der er bygget sammen. I den ene længe er der port, fyrrum med pillefyr og rigtig god loftshøjde. Den anden længe er delt i to rum med mange anvendelsesmuligheder.

Jorden omkranser ejendommen med en rigtig god beplantning, der bevirker, at du kan bo ganske ugeneret i skøn natur. Du kan trygt cykle direkte på stier ind til Aars, hvor cykelstien fortsætter ind til centrum, skole og indkøb.

Det er kun fantasien, der sætter grænser! Er du på udkig efter en ejendom, hvor du kan kombinere bolig og erhverv, har du brug for et godt værksted eller drømmer du om at åbne din egen Bed&Breakfast? Så bestil en fremvisning allerede nu.

Velkommen til Aggersundvej 90 - En ejendom der skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.