Brøndumvej 7, 9690 Fjerritslev

Velholdt ejendom med nyt tag og god garage!

Det er en fin og velholdt villa, du her kan erhverve dig på Brøndumvej 7 i Fjerritslev. Du bor i første parket til både skolen og byens mange idrætsfaciliteter samtidig med at boligen er beliggende i kort gå afstand til byens centrum med indkøbsmuligheder og godt butiksliv.

Sommerhusområdet og den skønne plantage ved Kollerup ligger i kort cykelafstand og du har under 6 km til Vesterhavet. Ligeledes finder du anderkendte MTB ruter i området ved Slettestrand og Svinkløv, som heller ikke ligger langt herfra. Så alt i alt en særdeles attraktiv beliggenhed i forhold til byliv og skøn natur.

Ejendommen fra 1928 står i en fin og indflytningsklar stand med nyt tag på såvel selve huset som på tilbygningen og garagen. Hele ejendommen er tilmed efterisoleret. Det er også værd at nævne, at der opsættes nyt hegn mod skolen.

De 141 m2 bolig består i stueplan af køkken, alrum og stue ud i ét. I dette plan ligger også badeværelset med vaskefaciliteter samt et soveværelse. Dette får følgeskab af et stort værelse af stuestørrelse på første sal, hvorfra der er udgang til en sydvendt altan. Har du behov for flere værelser, er der mulighed for at etablere dette på 1. salen.

Udenfor byder den 53 m2 store garagebygning på god plads til både bil og værkstedsaktiviteter. Her er opsat luft til luft varmepumpe. Du finder fine terrasseforhold - både i overdækket form og under åben himmel. God flisebelægning gør haven nem og overskuelig.

Velkommen til Brøndumvej 7!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.