Poppelvej 14, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Flot og velholdt fritidshus i skønne omgivelser.

Sommerhuset er indrettet med åben entre, hvorfra der er adgang til et fint toilet med vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere er der adgang til et stort badeværelse med spabad og sauna. Herudover er boligen indrettet med et stort køkken-alrum med køkken, spiseplads og hyggelig stue med sofaarrangement og centralt placeret brændeovn. De mange vinduespartier med ovenlys sikrer et dejligt lysindfald. Desuden findes en stor hems og terrasseudgang fra køkken og stue. Foruden det skønne køkken-alrum byder sommerhuset også på tre gode værelser, hvor der fra det ene er udgang til en skøn terrasse.

Der er gulvvarme i alle gulvene. Der er indlagt fibernet.

Udvendigt venter en skøn have med flere gode terrasseområder. Dertil kommer en 48 m2 stor carport med integreret skur på 18 m2.

Sommerhuset er placeret i et flot natur område ved Kollerup Plantage med få km. til Vesterhavet. I området er der et godt stisystem, hvor der kan nydes lange vandre- og MTB ture. Sommerhuset er placeret tæt på handelsbyen Fjerritslev, hvor der tilbydes alle former for forretninger, attraktiv 18-hullers golfbane, bowlingcenter, museum, svømmehal, fine trafikforbindelser og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.