Bjørnsholmvej 260, Overlade, 9670 Løgstør

Flot firlænget landejendom med tre hektar jord!

Munkholm, som denne ejendom fra 1916 hedder, ligger fredeligt placeret for enden af en nydelig allé på Bjørnsholmvej 260 nogenlunde midt mellem Hyllebjerg og Overlade. Den firlængede gård er velholdt, og der er foretaget flotte opdateringer, som passer perfekt til ejendommens alder og type. Ejendommen er beliggende i flot natur og med kort afstand til skov.

Her er også masser af plads både inde og ude. Jordarealet er på tre hektar, som er placeret omkring ejendommen. Stuehuset byder på 214 m2 bolig i halvandet plan, og endelig er her fem udhusbygninger på sammenlagt 467 m2, hvorfor ejendommen er oplagt til dyrehold og pladskrævende hobbyer.

Selve boligen er i stueplan indrettet med et rummeligt opholdsafsnit, hvor et køkken-alrum og to stuer ligger i åben forbindelse. Fra alrummet er der udgang til haven, og det samme gælder for den ene af stuerne, der tillige er udstyret med brændeovn. I dette plan får du også et bryggers og et badeværelse. I stueplan er der gulvvarme. På første sal er hele fire værelser, en møblérbar repos og et toilet. Hele huset opvarmes med varmepumpe, 6 kw solceller og IHC (intelligent el-installation). Der er indlagt Fiber i ejendommen.

Ejendommen ligger blot 2 km. til landsbyen Overlade. Her finder du en Dagli Brugsen med indkøbsmuligheder. Friskole og børnehave og gode busforbindelser. Byen har et rigtig godt fællesskab med gode sociale arrangementer. En kort køretur fra ejendommen finder du også den flotte natur og Limfjorden. Løgstør ligger også indenfor kort køreafstand med gode indkøbsmuligheder, restauranter og et hyggeligt havnemiljø. Udover Løgstør finder du også gode busforbindelser til Farsø og Aars, hvor der er gode uddannelsesmuligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.