Lounsgaardvej 20, Lovns, 9640 Farsø

Sommerhus fra 2006 med fantastisk beliggenhed!

Drømmer I om et sommerhus i naturrige omgivelser, så er dette hus lige noget for Jer.

Indenfor finder I et rummelig hus med højt til loftet. 2 gode og rummelige værelser, hvoraf det ene har en stor hems med plads til seng eller madrasser. Sommerhuset har et lyst og åbent køkken-alrum med spiseplads og direkte indgang til huset stue med brændeovn. Fra stuen er der direkte udgang til overdækket terrasse. I finder desuden et dejligt badeværelse med god plads.

Sommerhuset er beliggende på en grund på hele 1.189 m2, hvor der er god plads. På grunden finder I 100m2 overdækket træterrasser fra 2020, hvor der er mulighed for at nyde solen hele dagen. På grunden finder I også et fin bålplads med en shelters fra 2020. Der er også rig mulighed for aktiviteter på den store plæne. På grunden er desuden et anneks med sovepladser og nem adgang til huset med overdækning hele vejen.

Blot en lille cykeltur fra huset finder du Lovns strand, hvor der er gode badeforhold og Hvalpsund med havnemiljø, indkøbsmuligheder og flere gode spisesteder. I Hvalpsund er også en fin badestrand og er meget attraktiv i sommermånederne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.