Mågevej 20, 9670 Løgstør

Rummelig villa med flot udsigt udover Limfjorden!

Rummelig villa med flot udsigt udover Limfjorden!

Der er en flot udsigt over Limfjorden fra denne solide og rummelige villa på Mågevej i Løgstør. Her får I 214 m2 bolig i to plan med fire værelser, to badeværelser, et gæstetoilet og store, lyse opholdsrum. Bag huset venter en dejlig sydvendt have med en god solterrasse, og fra adressen er der få skridt ned til vandkanten.

Villaen ligger højt i landskabet på en kuperet grund i et grønt og fredeligt kvarter. I får samtidig fuldt udbytte af naturen og Limfjorden få skridt fra hoveddøren.

Villaen er opført i 1974, og byggeårets arkitektoniske præferencer afslører sig i de store vinduespartier, det rustikke materialevalg og den funktionelle indretning. Her er murstensvægge, gulvklinker og naturligvis en åben pejs i den store opholdsstue. Lysindfaldet er generøst, og der er en lys og venlig atmosfære i hele villaen.

I stueplan finder I et rummeligt spisekøkken med god arbejdsplads og udgang til den hævede udsigtsterrasse. Fra køkkenet er der forbindelse til en spisestue, der ligger i åben forbindelse med den store pejsestue. I stuerne er der lysindfald fra flere sider og udgang til den sydvendte terrasse/have.

I stueplan er der endvidere to værelser og et badeværelse og et gæstetoilet. I underetagen er der to gode værelser og endnu et badeværelse - perfekt som separat værelsesafdeling til familiens yngste. Hernede finder I også et vaskerum, viktualierum og et disponibelt rum. Endelig er der en garage samt et værksted med varme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.