Hovedgaden 9, V Hornum, 9640 Farsø

Rummelig og velholdt villa med central placering i V. Hornum!

Med nøglerne til ejendommen her på Hovedgaden 9 i Vester Hornum har du sikret dig en bolig i en rigtig god stand, hvor der samtidig er masser af plads at gøre godt med - både inde og ude - og hvor skole, hal og indkøb ligger tæt på.

Her er hele 193 m2 bolig, og dertil kommer en rigtig god underetage på yderligere 123 m2, hvor du finder hele 2 værelser, som er godkendt til beboelse.

Stueplan er indrettet med et køkken fra 2013 med spiseplads og to store stuer, hvoraf den ene er udstyret med pillebrændeovn, som selv styrer temperaturen og den anden har udgang til en lys udestue. Stueplan giver dig også to værelser og et badeværelse, renoveret i slutningen af 2017, hvor der er lagt gulvvarme.

I kælderen finder du desuden et vaskerum med udgang til haven, samt et disponibel rum med mulighed for viktualierum, et stort aktivitetsrum og hele 33 m2, som er godkendt til beboelse, hvor der er etableret to gode værelser med direkte udgang til indkørslen og et stort badeværelse med gulvvarme. Hele kælderen er totalrenoveret i slutningen af 2017.

Udenfor finder du en ugeneret terrasse med plads til hele familien. Til huset er også en ny carport fra 2020 med plads til to biler og en stor indkørsel. Taget er fra 2013 og med efterisolering.

Med den centrale placering i V. Hornum, har du kort afstand til indkøb, skole, fritidsaktiviteter og offentlig transport. Herudover er det beliggende nær Farsø og handelsbyen Aars, med mange shopping muligheder.

Der er mulighed for tilkøb af ekstra grund på Vinkelvej 10, som er i forlængelse med grunden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.