Hobrovej 126, Vilsted, 9670 Løgstør

Charmerende ejendom i første parket til Vilsted Sø!

Under ti minutters kørsel syd for Løgstør finder I den lille, hyggelige landsby, Vilsted, som deler navn med den store, flotte sø, der kendetegner området. Når I flytter til Vilsted, bliver I en del af et aktivt lokalsamfund med foreningsliv og en velfungerende friskole, men ikke nok med det - I kommer også til at bo med højt til himlen og smuk natur lige udenfor hoveddøren.

På Hobrovej 126 venter jer en skøn boligoplevelse, for I bliver de lykkelige ejere af en stor ejendom i første parket til søen. Når I ankommer, bliver I allerførst budt velkommen af det charmerende stuehus, som kan dateres tilbage til 1919, men som løbende er vedligeholdt og opdateret; eksempelvis med nyt tag i 2003 og nye vinduer i 2007.

Foruden stuehuset får I også en lang række gode udbygninger, og de indeholder blandt andet et badeværelse med gulvvarme, en garage med el-port, en fin stålhal, et bilværksted med el-port og endnu en stor hal, der ligeledes er indrettet med el-port samt en imponerende loftshøjde - der er mindst fire meter op til jernbjælken! De mange udbygninger giver jer en ejendom fuld af muligheder, for her kan I udleve drømmene om alt erhverv til pladskrævende hobbyer.

Stuehusets førstesal folder sig ud med en stor repos samt tre gode værelser, hvoraf det ene ligger i forbindelse med et oplagt kontor. Nedenunder suppleres det af endnu et værelse samt et bryggers, to indgangspartier, et køkken og et lækkert badeværelse med gulvvarme. Stuklofterne pryder blandt andet de to stuer en suite, hvor I får perfekte rammer for både hverdagsstunder og familiefester.

Den herlige udsigt bliver endnu bedre, når I træder udenfor i haven; her kan I enten sætte jer til rette på den sydvendte fliseterrasse, eller I kan indtage det flotte orangeri, hvor eftermiddagskaffen serveres med en forrygende søudsigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.