Malenesvej 10, Trend, 9670 Løgstør

ÆGTE FERIEIDYL TÆT VED VANDET

Med nøglerne til Malenesvej overtager I et skønt og ugeneret fritidshus, som står klar til at byde sine nye ejere velkommen. Her får I en rolig og idyllisk base, hvor I vil glemme alt om hverdagslivet og i stedet sætte uret på ferietid; perfekt til årets ferier og forlængede weekender.

Så snart I ankommer til adressen, mærker I roen sænke sig. Fritidshuset ligger nemlig i rolige og trygge omgivelser - og disse omgivelser kan I endda nyde fra jeres egne udearealer. I får en grøn grund på 1114 kvadratmeter, og den kræver minimal pasning og pleje. Det betyder selvfølgelig også, at de lune solskinsdage i stedet kan tilbringes i afslapningens tegn. Her udmærker den delvist overdækkede terrasse i forlængelse af husets opholdsrum sig.

Fritidshuset fordeler sig over 68 kvadratmeter, og der er god plads til at indlogere familien. Foruden et forældresoveværelse venter yderligere to regulære og anvendelige soveværelser, og dertil kommer de hyggelige opholdsrum med brændeovn. Det gælder en spisestue med direkte udgang til terrassen, og ved siden af ligger køkkenet med halvmur, som uden tvivl udgør husets hjerte. Her strækker loftet sig op til kippen, og de mange fine detaljer skaber et fuldendt rum, der er behageligt at opholde sig i. Hele fritidshuset er smagfyldt møbeleret. Planløsningen fuldendes med et badeværelser.

ommerhusområdet har en helt særlig charme over sig, og der er naturligvis ikke langt til handlemuligheder. Samtidig er der kun 10 km til Løgstør, hvor der venter et livligt handelsliv med alt fra specialbutikker med nordjyske specialiteter til et stort udvalg af alt specialforretninger.

Kontakt os allerede i dag for fremvisning af dette skønne sommerhus!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.