Birkevej 23, Ravnstrup, 9670 Løgstør

Rummelig familievilla i Ravnstrup

Beliggende på en stikvej i Ravnstrup, finder man denne skønne og familievenlige villa, der med sine 170 samlede kvadratmeter, har masser at byde på.
Ved siden af villaen har man en pæn, 20 m2. muret garage.

Udenfor har man et dejligt, lukket havemiljø, hvor man har godt med plads til at kunne spille bold og lignende aktiviteter. Vil man hellere se på mens børnene eller ens gæster spiller i haven, kan man gøre brug af den store, sydvendte terrasse - som man får let adgang til via terrassedøren fra udestuen.

Når man træder ind i bryggerset, har man let adgang til de øvrige rum. Herfra kommer man ind i køkkenet med god mulighed for spiseplads, der leder videre til stue, fordelergang, badeværelse samt soveværelse og udestue.
På 1. sal har man yderligere 3 gode soveværelser, hvoraf man også har et repos samt walk-in. Fra de to soveværelser på 1. sal, har man desuden adgang til en stor og hyggelig altan, hvor man har skønt kig til naturen.

Blot 2 kilometers kørsel fra ejendommen, finder man Løgstør handelsby, der byder på alt fra indkøb, skole, restauranter og meget mere.

Kunne dette være noget for dig? Så tag fat i os allerede i dag for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.