Hesselvej 57, Skovbakker, 9640 Farsø

Meget velholdt ejendom i skøn natur!

Den gode plads er i højsædet på ejendommen her på Hesselvej 57 nær Herregården Hessel. Det er udsigten og adgangen til naturen også. Du får adresse med kort afstand til Louns Halvøs smukke natur, og Louns Bredning samt Limfjorden, som du finder inden for blot få hundrede meters afstand.

Hjemme på den 2.421 m2 store matrikel er der rummelige forhold både udenfor og inde i selve boligen, der byder på hele 227 m2. Huset er gennemrenoveret og fremstår velholdt samt indflytningsklart.

I boligen er den ene længe udnyttet til et stort og virkelig velfungerende opholdsmiljø, hvor køkken-alrum og stue går ud i ét, og hvor der er dobbelt loftshøjde samt store panoramavinduer i gavlen. På de lune sommerdage kan du åbne skydedøren og træde ud på terrassen mens du på de kolde efterårsdage kan tænde op i bio-pejsen.

Førstesalen er der opgang til via en markant vindeltrappe i opholdsrummet, og hele etagen heroppe er indrettet som én stor stue, der ligeledes har udsigtsvindue i gavlen.

Den anden længe rummer i stueplan tre værelser og et badeværelse centreret omkring et multirum/kontor. Her ligger også entréen med adgang til et stort og praktisk bryggers.

Udvendigt er der et godt og praktisk skur på 49 m2. Her er tre hestebokse, er med fordel kan benyttes hvis man drømmer om mindre dyrehold på græsstykket ved ejendommen.

Her befinder du dig få minutters kørsel fra den hyggelige havneby Hvalpsund. Her er indkøbsmulighed for gode busforbindelser mod fx. Farsø der ligger blot 15 km herfra. Du har her mulighed for at bo på landet og samtidig nær ved byen.

Velkommen til Hesselvej 57!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.