Hellesvej 11, 9670 Løgstør

Hyggeligt og ugeneret fritidshus med få meter stranden!

Sommerhuset er beliggende på en stor og skøn naturgrund, der er nem at vedligeholde. Dette sortmalede sommerhus ligger kun et minuts gang fra fjorden – ja, du kan faktisk kigge derned gennem en åbning i den ellers opvoksede randbeplantning, der ikke vil forandres. Disse træer kan du også takke for, at du på dage med en frisk vestenvind over Limfjordens vande alligevel kan finde godt med læ og ro hjemme på naturgrunden.

Fritidshuset kan dateres tilbage til 1967, og det står i en fin og overtagelsesvenlig stand, hvor der er foretaget flere gode opdateringer i en stil, som passer til de enkle og ikke mindst virkeligt hyggelige rammer.

Huset består af to længer med nyt tag fra 2019 , som udgør en vinkel, og det er indrettet med en rummelig, lys stue, hvor der er brændeovn samt flere udgange til terrassemiljøet, der strækker sig næsten hele vejen rundt om huset, og hvoraf en del er overdækket. Køkkenet fra 2018 har ligeledes terrasseudgang. Badeværelset er lyst. Og endelig er her hele tre værelser, hvoraf det største let kan indrettes med plads til en hel familie, når der er gæster på besøg.

Udenfor finder du flere gode terrasseområder. Heriblandt en fin terrasse mod vest med udsigt til fjorden. En ugeneret træterrasse med sol hele dagen, hvor der er godt med læ fra huset og skuret.

Fra sommerhuset kan du af en sti igennem haven gå til den børnevenlige strand, med gode surf-, kajak og/eller SUP-muligheder. I Trend området finder du en skøn natur med flere gode vandre- og cykelstier, fiskesø samt legeplads, petanque- og fodboldbane.

Blot 15 minutters kørsel herfra finder du handelsbyerne Løgstør og Farsø med gode dagligvarebutikker og detailbutikker. Du finder desuden feriecenteret Landal Rønbjerg, Himmerland Golf & Spa samt byen Aars indenfor kort køreafstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.