Farsøvej 103, Sjørup, 9640 Farsø

Spændende og rummelig naturejendom ved Uhrehøje!

Sætter du pris på naturen? Så skal du se nærmere på denne ejendom. Den ligger tilbagetrukket og ugeneret cirka midt mellem de praktiske indslag i Farsø og åbne vidder ved Limfjordens bred, og så ligger den ikke mindst omgivet af dejlige grønne omgivelser med Uhrehøje Plantage lige i baghaven. Her kan du bruge skovstierne til gå- og løbeture, og du kan lufte mountainbiken, hvis der skal endnu mere fart over feltet. Ved den nærtliggende Tandrup Sø er der desuden shelters, så selv natten kan tilbringes i nærkontakt med naturen.

Hjemme på matriklen får du også god plads og mange muligheder. Grunden er på godt to hektar, og selve huset giver dig 136 m2 bolig i halvandet plan. Dertil kommer et udhus på 75 m2 samt en carport på 48 m2.

Her er nogle rigtig fine og hyggelige rammer at gå ud fra, for du vil med stor sandsynlighed vælge at give boligen en opdatering. Den nuværende rustikke stil passer heldigvis perfekt til ejendommens type og beliggenhed og er dermed et rigtig godt udgangspunkt.

Planløsningen er disponeret med et stort, imponerende opholdsafsnit, hvor køkken, alrum og stue går ud i ét. Ikke mindst alrummet nærmest drager med sin dobbelte loftshøjde, de synlige trækonstruktioner og den flotte, buede trappe ned til stuen. Fra både alrum og stue er det i øvrigt muligt at slå terrassedøre op ud til det grønne. I stueplan er der adgang til badeværelset med såvel badekar som bruseniche fra en rummelig entré, der desuden har tørskoet adgang til carporten. Dette plan byder tillige på tre værelser, der får følgeskab af yderligere to på førstesalen, hvoraf det ene har fransk altan.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.