Gl. Kirkevej 9, V Hornum, 9640 Farsø

Flot og velindrettet etplansvilla i Vester Hornum!

Denne villa byder på 168 m2 i ét plan, og indretningen er velfungerende og uden spildplads. Eksempelvis er bryggerset og entréen kombineret til ét rum, og husets fordelingsgang er integreret som en del af opholdsområdet, hvor køkken-alrummet og stuen ligger i åbent forløb. Her er brændeovn og udgang til terrasse.

Villaen rummer tre værelser og derudover er her et badeværelse med brusekabine samt en forældreafdeling med et stort soveværelse, walk-in-closet og privat toilet.

Med til villaen hører en nem have med en stor, vestvendt terrasse, hvor sommersolen kan nydes det meste af dagen og aftenen. Der er tilhørende skure og garage med godt værksted.

Alt i alt en rigtig flot villa der er gennemrenoveret og klar til indflytning. Den fremstår yderst velholdt både ude og inde.

Villaen ligger på en fredelig villavej i Vester Hornum, og fra adressen er der kun en kort gåtur til skolen, idrætshallen og købmanden. Området byder på smuk natur såsom de store skovarealer ved Trend og strandene langs Limfjorden. Køreturen til Aars tager kun ti minutter, og du kan være i Løgstør på godt et kvarter.

Velkommen til Gl. Kirkevej 9!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.