Sølvmågen 617, 9681 Ranum

Feriebolig med god beliggenhed og udsigt til søen!

Endehus med fantastisk udsigt udover søen. Rolig beliggenhed på bagerste række men samtidig i kort gåafstand til centerbygningen med adgang til blandt andet badeland, legeland, restaurant, nærbutik, bowlingcenter.

Huset er indrettet med åbent køkken og opholdsstue med tv. Fra stue er der udgang til overdækket terrasse. Boligen har 2 soveværelser med dobbeltsenge og badeværelse med gulvvarme, bruseniche og skabsarrangement.

Der er i 2020 udskiftet 4 senge på værelserne inkl topmadrasser. Der er isat nye vinduer i værelserne og et i stuen (ejerforeningen).

Landal Rønbjerg er en ideel feriepark med mange muligheder, hvad enten du på aktiv ferie eller foretrækker afslapning. Samtidig ligger feriecenteret i skøn natur tæt ved Limfjorden. Fra ferieboligen har du blot en kort gåtur til Rønbjerg Havn med færge til Livø og sandstrand. Indenfor få minutters kørsel finder man Løgstør Golf, Løgstør Handelsby, gode badestrande og meget mere! Her er masser af muligheder for oplevelser og aktiviteter for hele familien!

Der er udlejningspligt igennem Landal GreenParks Rønbjerg. Ejer kan spærre ferieboligen i op til 5 uger (2 uger i uge 26-32, uge 7, uge 42). Herudover også hvis ferieboligen er ledig indenfor 14 dage.

Lejeindtægt 2019: 63.039 kr.
Lejeindtægt 2020: 36.425 kr.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.