Munkholmsvej 24, Sønderlade, 9670 Løgstør

Flot renoveret ejendom med udhus i høj kvalitet!

Ejendommen her på Munkholmsvej 24 ved Overlade, nær fjorden står i en virkelig flot stand! Både udenfor og ikke mindst inden døre er alt på nær badeværelset nemlig gennemrenoveret i en lys og moderne stil, og den er derfor lige til at flytte ind i.

I selve boligen byder planløsningen på en stor opholdsafdeling, der hænger virkelig godt sammen i et åbent rumforløb bestående af køkken, alrum og stue samt et kontor. I dette plan er der endvidere et badeværelse samt et ekstra rum. Disse kan med fordel lægges sammen i forbindelse med renovering af badeværelset.

På førstesalen får du hele tre gode værelser samt et rigtig flot repos af en god, møblérbar størrelse.

Grunden i sig selv er på hele 2.759 m2. Drømmer du om egen køkkenhave, yderligere beplantning eller blot en god plæne med plads til leg og aktivitet er der rig mulighed for dette.

Sidst men ikke mindst får du et rigtig godt og anvendeligt udhus, der lige som selve boligen er i rigtig fin form. Her får du et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, et fyrrum og et kombineret værksted og hobbyrum med garage samt yderligere et stort garagerum.

Ejendommen ligger blot ca. 2,5 km fra landsbyen Overlade, hvor du finder friskole, indkøbsmulighed samt et aktivt foreningsliv. Samtidig bor du fredeligt, omgivet af skøn natur i kort afstand til Limfjorden og Vilsted sø. Indenfor ca. et kvarters kørsel er du i handelsbyerne Løgstør og Farsø.

Kontakt os allerede nu på tlf. 9867 8132 og bestil en fremvisning!

Velkommen til Munkholmsvej 24!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.