Mariesvej 15, Trend, 9670 Løgstør

Velindrettet fritidshus på stor og nem grund!

Midt i det dejlige sommerhusområde i Trend – nærmere betegnet på af en af de blinde stikveje på Mariesvej – finder du i nummer 15 dette velholdte fritidshus fra 1980.

De 60 boligkvadratmeter inden døre er veludnyttede og udenfor på den 1.602 m2 store grund er der masser af plads til både leg og aktiviteter samt afslapning. Grunden er i øvrigt velafskærmet takket være god randbeplantning og den er samtidig anlagt på en måde, så den er let at holde.

Selve fritidshusets planløsning er først og fremmest helliget opholdsrummet, hvor du får et åbent køkken og en stue med brændeovn og udgang til terrassen. Fra entréen er der adgang til badeværelset og til et værelse. Og i en separat afdeling får du via en mellemgang adgang til yderligere to værelser.

De indre og ydre rammer bindes sammen af et dejligt terrassemiljø, som er sydvendt og delvist overdækket, således at hverken for skarp sol eller lidt fugt i luften udgør et problem.

Fritidshuset fremstår meget velholdt og indbydende. Via gode stisystemer når du den dejlige og børnevenlige sandstrand på en god gåtur. Sommerhusområdet er beliggende i en skøn natur med gode vandre- og cykelruter samt attraktive surf- og fiskemuligheder. Der er ca. 8 km. til Landal Feriecenter og flere gode golfbaner indenfor 15 km, bl.a. Himmerland Golf & Country Club. Der er mulighed for spisning på Trend Kro og lidt indkøb på campingpladsen.

Velkommen til Mariesvej 15!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.