Revlingestien 25, Thorupstrand, 9690 Fjerritslev

Særdeles velholdt fritidshus

Sommerhuset står med nyere tag fra 2018 med 40 års garanti.

Der er foretaget ændringer/forbedringer af sommerhuset i slutningen af 2021. Der er nye gulvtæpper på værelserne, nye dobbeltsenge, boksmadrasser og sengeborde.

Huset er velindrettet med 8 gode sovepladser. Herudover er der en praktisk entre med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der adgang til et fint værelse og et stort køkken-alrum med en hyggelig stue og en velplaceret brændeovn. Herudover er der yderligere tre gode værelser og et stort badeværelse med spabad og sauna samt gæstetoilet. Endvidere er der en hyggelig udestue, hvor man kan gå ud på husets store terrasse. Ligeledes er der en stor skøn terrasse i forbindelse med indgangen, hvor der er aftensol.

Sommerhusets bebyggede areal er 100 m2, hvoraf de 8 m2 er udestue og 92 m2 er boligareal. Der er indlagt fibernet.

Sommerhuset ligger på en stor ugeneret grund, hvor der er god mulighed for udeliv om sommeren for hele familien. Der plads til både telt i haven og masser af plads til at spille bold. Herudover er der sandkasse og gyngestativ, som børnene kan tilbringe sin tid ved. Endvidere er der en 30 m2 stor carport med integreret skur på 12 m2. Carporten kan også anvendes som overdækket terrasse.

Alt i alt et meget velholdt sommerhuset i et populært sommerhusområde.

Der er ca. 800 meter til Vesterhavet fra sommerhuset via. sti og til Thorup Strand, hvor man kan opleve at fiskerkutterne bliver trukket i land.

Der er rig mulighed for naturoplevelser, da sommerhuset ligger midt mellem strand og skov. Bulbjerg mod syd og Fosdalen og Svinkløv mod nord. Der er masser af stisystemer til trave- og motionsture samt mountainbikeruter i klitplantagerne. I nærområdet er der naturlejeplads, badeland, golfbane, bowlingcenter og indkøbsmuligheder i handelsbyen Fjerritslev.

Lejeindtægt 2021 udgør indtil videre 70.566 kr. inkl. forbrug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.