Viborgvej 122, Ravnstrup, 9670 Løgstør

Drømmer du om egen B&B?

I den lille landsby Ravnstrup lige udenfor Løgstør, finder du denne rummelige ejendom. Den ligger tilbagetrukket, placeret på en lille stikvej til selve Viborgvej, og her er således ganske fredeligt og roligt. Der er blot et par hundrede meter til golfbanen og to kilometer til Løgstør Centrum - og derimellem finder du skole, pasning og Lanternen.

Grundarealet er bestående af 1.759 m2. og boligarealet tæller med sine 151 m2, som suppleres af en integreret garage, en carport og en overdækket terrasse. Her er med andre ord god plads til både den store familie og til pladskrævende aktiviteter og hobbyer.

Selve planløsning giver dig et stort køkken-alrum, som ligger i direkte forbindelse med en vinkelstue. Fra stuen er der udgang til en sydvendt terrasse, og fra alrummet er der udgang til en overdækket og afskærmet terrasse, der ligeledes er sydvendt. Boligen byder desuden på fem værelser og to badeværelser samt et godt bryggers i forlængelse af køkkenet.

Der er etableret B&B på ejendommen, som ifølge sælger har en årlig indtægt på kr. 50.000.

Efter blot 10 minutters gåtur, er man ved Løgstør Parkhotel, hvor der blandt andet er en rigtig hyggelig pub samt mulighed for gode kulinariske oplevelser.

Det er desuden muligt at tilkøbe en ekstra grund, der vender ud mod Viborgvej.

Synes du denne ejendom lyder interessant? Så kontakt os allerede i dag på 9867 8132

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.