Lyngbjergvej 66, Brøndum, 9690 Fjerritslev

Velholdt fritidshus ved grønt areal

Dette hyggelige fritidshus ligger for enden af den sidste stikvej på Lyngbjergvej. Det er således en helt ugeneret beliggenhed, der blot understreges yderligere af, at grunden ligger lige op ad et åbent, grønt areal.

Kollerup Plantage er der ikke meget længere til, samtidig med at du har kort afstand til by og hav.

På den 875 m2 store grund får du et velholdt kalmar-hus fra 1990 med luft til luft varmepumpe. Boligarealet er på 69 m2, og det består af et hyggeligt opholdsafsnit, hvor køkken, spiseplads og stue ligger ud i ét. Fra stuen er der adgang til et soveværelse med to sovepladser, og i husets modsatte ende får du to værelser, hvoraf det ene er udstyret med to køjer, mens det andet har hele fire sovepladser.
Badeværelset har både separat bruseniche og adgang til en sauna.

Udvendigt får du to terrasser: Et åbent terrassedæk mod syd og en delvist overdækket og afskærmet mod vest med udgang fra stuen. Herudover en dejlig og enkel grund, der er nem at vedligeholde.

På denne adresse ligger I ugeneret i rolige og fredfyldte omgivelser. Fra huset kan I cykle til Vesterhavet på ti minutter. I har kun fem minutter ind til handelsbyen Fjerritslev, hvor I finder indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder. Kollerup plantage tilbyder gode vandre- og MTBruter.

Velkommen til Lyngbjergvej 66!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.