Rugmarken 15, 9690 Fjerritslev

Rummelig kvalitetsvilla med rolig beliggenhed!

Er du på udkig efter en rigtig god familievilla med god plads såvel ude som inde - så kig med her! På Rugmarken 15 får du en rolig men alligevel central beliggenhed i forhold til byens og områdets muligheder.

Indenfor kort gåafstand finder du skole, børnepasning, idrætsfaciliteter og ikke mindst byens centrum med indkøbsmuligheder og godt butiksliv.

Samtidig får du en særdeles attraktiv beliggenhed i forhold til skøn natur. Sommerhusområdet og den skønne plantage ved Kollerup ligger i kort cykelafstand og du har under 6 km til Vesterhavet. Ligeledes finder du anerkendte MTB ruter i området ved Slettestrand og Svinkløv, som heller ikke ligger langt herfra.

De 250 boligm2 er indrettet med praktisk baggang der fordeler til bryggers samt husets køkken med dejlig spiseplads. Herfra træder du videre ind i én af huset tre flotte stuer, med fine detaljer som brændeovn, åben pejs og udgang til dejlig terrasse. Herudover får du hele tre værelser samt et stort badeværelse med brus og badekar. Der er yderligere gæstewc og entre.

Der er mulighed for at opdatere boligen og sætte sig eget præg. Har du og familien behov for flere værelser, kan én af stuerne med fordel inddrages.

Udvendigt får du 1.026 m2 grund med god terrasse, flot flisebelægning, beplantning og granitbelægning der gør havearbejdet overskueligt.

Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.