Haugårdsvej 76, Næsborg, 9670 Løgstør

Hyggelig ejendom med god plads og godt potentiale

På Haugårdsvej 76 i Næsborg finder du denne fine potentiale-ejendom. Herfra er der blot et par kilometer til Løgstør og til Limfjorden, og Næsborg er i det hele taget en vaskeægte hyggelig, lille landsby. Den ligger højt i landskabet - og allerøverst ligger den fine, gamle landsbykirke og troner. Denne ejendom ligger også højt i terrænet, og du får dermed en dejlig fornemmelse af lys og luft omkring dig. Samtidig er den 1.218 m2 store grund også karakteriseret ved en velopvokset randbeplantning, så her er tillige en dejlig atmosfære af uforstyrret fred og ro.

Ikke kun grunden byder på god plads og dermed gode muligheder. Det gør bygningerne også. Selve boligarealet tæller 159 m2 og fordeler sig på halvandet plan i en murermestervilla fra 1925. I villaen er der plads til opbevaring i en kælder på 6 m2, og dertil kommer yderligere 38 bonuskvadratmeter i en muret garage, som også kan benyttes til opbevaring og hobbyaktiviteter.

I planløsningen får du således i stueplan, en meget rummelig stue, der løber i hele husets længde, og som er udstyret med brændeovn. Køkkenet ligger praktisk forbundet med bryggerset, hvorfra der er udgang til terrassemiljøet i baghaven, og dertil kommer et badeværelse med badekar samt et soveværelse med egen udgang til den overdækkede del af terrassen. På førstesalen får du tre værelser, hvoraf to med den nuværende indretning har gennemgang - dette kan dog justeres med relativt få, enkle greb.

Ud over terrasseområdet, der ligger godt i læ i den vinkel, som huset og garagen udgør, byder haven på masser af plads og på den helt rette stemning af gammel landhave.

Velkommen til Haugårdsvej 76!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.