Grønspætten 417, 9681 Ranum

Dejlig feriebolig med nyopført hems og udsigt til sø

Med 2 rummelige soveværelser og en nyopført hems i februar 2021, byder denne skønne feriebolig på mange gode muligheder for overnattende gæster. Der er kort gåafstand til både centerbygningen og den skønne sandstrand, og man har derfor det hele lige ved hånden. Her er der let adgang til restauarant, indkøb, legeland, badeland, bowlingcenter og meget mere.

Som ejere er der gode VIP-fordele, blandt andet gratis adgang til badelandet.
Træd nærmere, hvor I bydes velkommen til denne moderniserede og velholdte feriebolig. Udenfor er 2 skønne og overdækkede terrasser, hvor der er rig mulighed for at nyde solen.
Ferieboligen har en god højde til loftet, takket være det nyopførte loft-til-kip, hvor der også er en nyopført hems fra februar 2021, der aldrig er blevet brugt. Boligen er indrettet med 2 rummelige soveværelser, der begge har fået udskiftet senge i slutningen af 2020.
Badeværelset fremstår i moderniseret stand med separat bruseniche samt et fint flisemiljø.

Det skønne og åbne køkken-alrum samler hele boligen, hvor der er god plads og skabe til diverse opbevaringsmuligheder. Her er der i nyere tid blevet opført et ekstra, væghængt skab. Feriehyggen spreder sig med duften af popcorn og andre lækkerier, der kan laves i mikroovnen, i køkkenet. Fra stuen er der en fantastisk udsigt til søen, takket være de store vinduer - der naturligt og godt lysindfald.
Der er udlejningspligt til Landal, som har eneret til at formidle lejemål. Ejeren følger bookingen på nettet og kan disponere over huset hvor det er ledigt indenfor 14 dage. Herudover kan ejeren forudbestille huset i op til 5 uger om året. Ejer kan udover dette råde over boligen, når den ikke er booket gennem Landal.
Brugsretsvederlag til Landal Greenparks 2021: 31.938,74 kr. hvoraf der ydes 90 % rabat - rest: 10 %= 3.193,87 kr. Der er mulighed for at få en ekstra lejeindtægt ved egen indsats.
Lejeindtægt ifølge sælger:
2019: kr. 57.968
2020: kr. 31.383
2021: kr. 11.195

Velkommen til Grønspætten 417!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.