Kollerup Klitvej 163, Kollerupklit, 9690 Fjerritslev

Villa fra 2007 i høj kvalitet med flot udsigt.

Ejendommen har aldrig været udlejet

Ejendommen her er fra 2007 og ligger skønt placeret lige på kanten af Kollerup Plantage og lidt uden for selve landsbyen Kollerup. Den ligger også placeret dejligt højt i terrænet, så du får en skøn udsigt mod syd i retning af kirketårnet i Kollerup og videre ud over de flotte kuperede marklandskaber.

Udsigten kan du nyde ude fra det store, delvist overdækket terrassemiljø, men du får bestemt også fornøjelse af den flotte udsigt inden døre. Ikke mindst i det højloftede opholdsafsnit, hvor praktisk talt hele den sydvendte facade består af glas, der lukker både udsigt og gavmilde mængder af dagslys ind i rummet.

Selve planløsningen består af det førnævnte opholdsafsnit, som rummer køkken-alrum og stue med brændeovn. Herudover er der en hems, tre gode værelser med indbyggede skabe, et lækkert badeværelse med stort spabad og sauna samt et separat toilet.

Indenfor kort køreafstand finder du nogle af Danmarks mest anerkendte MTB-ruter ved Svinkløv og Slettestrand. Kollerup Klitplantage er et eldorado for naturelskere og her er gode stisystemer gennem den enestående natur, som blandt andet byder på store hedearealer med løv- og nåletræsplantager. Du kommer desuden til at bo blot ca. 5 kilometer fra Vesterhavets dejlige badestrande.

Tager du cyklen ind til Fjerritslev, kan du opleve den hyggelige handelsby, som tilbyder et godt butiksliv, gode indkøbsmuligheder, golfbane og masser af andre aktiviteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.