Erkildstrupvej 3, Kølby, 9240 Nibe

Landejendom med 2 boligenheder og rummelige udhuse

Denne mulighedsrige landejendom på Erkildstrupvej 3, lige uden for Kølby, byder på 2 boligenheder, hvor man har godt med plads. Her er godt og vel 1,1 hektar jord at gøre godt med. Det samlede udhusareal inklusiv garage udgør hele 1.040 m2, og endelig hører boligarealet på 281 m2 bestemt også til i den gavmilde ende.

Starter vi med boligen, så er stuehuset opført i 1976 og disponeret som en vinkelejendom, der består af 2 boligenheder.
Den ene enhed består af et opholdsafsnit, hvor køkkenet og to stuer ligger i et åbent rumforløb. Hertil kommer fire værelser samt et brusebadeværelse. Denne bolig har indgang i både syd- og nordgavlen, og fra stuen er der havedøre ud til terrassen, som er orienteret mod gårdspladsen.

Den anden boligenhed består af et spisekøkken og en rummelig stue samt tre værelser og et badeværelse med såvel bruseniche som badekar. Fra spisekøkkenet er der adgang til en mellemgang i den første bolig, og det er således muligt at samle de to enheder og benytte dem til eksempelvis flere generationer. Døren kan også blændes, således at boligerne er helt adskilte.

Udover stuehuset omkranses gårdspladsen af yderligere tre rummelige lade- og staldlænger, hvilket giver et dejligt aflukket gårdrum med masser af læ og privatliv. Der er yderligere en udhusbygning ved indkørslen, og de mange kvadratmeter kan selvsagt anvendes til mange formål.

Fra adressen er der kort afstand til såvel Kølby og Krastrup Hovedgård som til Farstrup, hvor der blandt andet er skole og lokal købmand. I nabobyen Store Ajstrup er der også indkøbsmuligheder i form af en Dagli'Brugs, og endelig er der blot omkring et kvarters kørsel i bil til både Nibe og Løgstør.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.