Simestedgårdvej 16, Barmer, 9240 Nibe

Ejendom med skøn udsigt til Limfjorden

Her får du en ejendom i naturskønne omgivelser og med udsigt til Limfjorden og marker. Her er højt til loftet og ikke langt til vandet.

Ejendommen er beliggende få kilometer uden for byen Barmer og ca. 7 km. til byen Farstrup med et rigt aktivitet- og foreningsliv, skole, Børnehuset (vuggestue) og Børnehaven Møllehuset. I Farstrup kan hverdagens fornødenheder ligeledes klares. Afstand: Nibe: Ca. 11 km.
Løgstør: Ca. 21 km.
City Syd, Aalborg: Ca. 27 km.

Selve ejendommen er på ca. 9,7 ha., hvor de fleste ligger omkring bygningerne, hvilket åbner muligheder for selv at have mindre dyrehold med direkte udgang til fold. Og vil man have helt ro, så ligger de resterende godr 3,1 ha. ca. 750 meter (fuglelinje) fra bygningerne i et fint engareal med skov i den ene ende. Del af engarealet kan der søges tilskud på. Ejendommens jorde er aktuelt lejet ud. I dele af udbygningerne er der højt til loftet, hvilket giver gode muligheder for enten at etablere bokse til hobbydyr eller indrette til andet erhverv. Imellem 2 af længerne er der udendørs støbt plads, som evt. kan være god til af- og pålæsning ovre bagved. Den tidligere kostald står også klar til egen opbevaring.

Jagten er rigtig god og der har tidligere været god supplerende indtægt ved at leje jagten ud.

Ejendommens jorde er bortforpagtet til og med 2021. Jorden kan enten lejes ud igen eller man kan søge arealtilskud for ca. 5 ha.. Herudover kan man søge arealtilskud for engen på ca. 2,4 ha..

Stuehuset ligger i 1 plan med et nyere køkken. Der kan være mulighed for, at indrette flere værelser ved at inddrage spisestuen til 2 værelser. Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse, hvor udsigten til have og marker kan nydes. I haven finder vi også et drivhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.